Flik jij het binnenkort bij onze politiezone?

Is het je grote kinderdroom om te werken bij de politie of wil je een carrièreswitch? Schrijf je dan nu in voor het infomoment van onze politiezone Denderleeuw/Haaltert op zaterdag 15 oktober! En wie weet flik jij het binnenkort wel! 

ik flik het

Het team Rekrutering vertelt je graag wat een job als inspecteur precies inhoudt. Sinds september 2021 is er een nieuwe selectieprocedure gelanceerd. Elke stap binnen deze procedure wordt uitgelegd. Zo weet je wat er jou te wachten staat bij de selectieproeven. Hulp nodig bij de voorbereidingen van de selectieproeven? Onze lokale politiezone helpt je graag op weg.

Ik flik het! 

Sinds kort is een nieuwe selectie en rekruteringsprocedure voor politie- inspecteurs van toepassing, waarbij de lokale politiezone een belangrijkere rol krijgt. Daarom heeft de politiezone Denderleeuw/Haaltert de  rekruteringswebsite www.ikflikhet.be opgestart om jullie wegwijs te maken in deze nieuwe procedure.

Onze politiezone heeft de ambitie om de kandidaten niet alleen actief te begeleiden in deze selectie en rekruteringsprocedure, maar hen eveneens te begeleiden bij de stages tijdens hun opleiding.