Veiligheidsmonitor verspreid binnen de politiezone Denderleeuw/Haaltert

De veiligheidsmonitor is een enquête die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema’s. Via dit kanaal word jij, als burger, bevraagd over jouw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.

400.000 personen in België werden op toevalligerwijze geselecteerd en zullen een vragenlijst ontvangen. De gegevens die op deze manier worden verzameld, zijn erg nuttig voor het uitwerken van ons veiligheidsbeleid.

Wij vragen inwoners die een vragenlijst ontvangen om de nodige tijd te nemen en om de vragen van de enquête te beantwoorden. Jouw medewerking is van groot belang! Deelnemen kan heel eenvoudig via internet of via de vragenlijst op papier. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

De vragenlijsten worden vanaf half september verspreid. Enkel wie via de statistische toevalssteekproef wordt geselecteerd, ontvangt de enquête in de brievenbus en kan deelnemen. De resultaten worden in het eerste semester van 2022 verwacht.

Alvast bedankt voor uw deelname!

wijkpolitie