Nieuws

zone 30

De woonwijk Rijvissche in Zwijnaarde werd eind augustus een zone 30. In de Rijvisschestraat werd het snelheidsregime van 70 naar 50 gewijzigd. Trager verkeer is een belangrijke stap naar een aangenamere en veiligere leefomgeving. In de eerste weken na de invoering van de zone 30 werden er snelheidsindicatieborden geplaatst om bestuurders attent te maken op de gereden snelheid. Ook de Gentse politie houdt een oogje in het zeil.

cycling

Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 november 2019 zijn alle ogen van wielerminnend België weer gericht op het mythische Gentse Kuipke. Voor de 79ste keer al doet dit zes dagen durend wielerfeest tienduizenden supporters afzakken naar Gent. Veel volk betekent echter ook een impact op de toegangswegen, met eventuele verkeersproblemen tot gevolg.

herdenking 11 november

Op maandag 11 november 2019 zijn onze commissariaten en administratieve diensten  gesloten. Je kan die dag wel 24u/24u terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12). Ook het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4) is op maandag 11 november open van 10 tot 16.30 uur.

Jobavond ICT

Op dinsdag 3 december 2019 kan je bij Politie Gent terecht voor een jobavond gericht op de rekrutering van ICT-profielen. We zijn specifiek op zoek naar server- en netwerkbeheerders. Verschillende uiteenzettingen laten je kennismaken met ons korps in het algemeen en de Dienst ICT in het bijzonder. Je komt meer te weten over hoe je als ICT-medewerker de politiewerking kan ondersteunen om zo je steentje bij te dragen aan een veilig Gent.

buurtinspecteurs Sint-Amandsberg

In de reeks infomomenten ‘Wijkpolitie nodigt buurtbewoners uit’ is het op zaterdag 16 november 2019 de beurt aan het Commissariaat Sint-Amandsberg.