Nieuws

Weekend zonder alcohol trapt BOB-zomercampagne op gang

Dit weekend organiseren de Federale Politie en verschillende lokale politiezones opnieuw een weekend zonder alcohol. Vanavond start ook de nieuwe BOB-zomercampagne. Voor het weekend zonder alcohol achter het stuur zijn er extra alcoholcontroles tussen vanavond en maandagochtend. De BOB-campagne loopt tot 2 september.

Dienstregeling Pinkstermaandag

Op maandag 10 juni 2019 zijn onze commissariaten en administratieve diensten  gesloten. Je kan die dag wel 24u/24u terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12). Ook het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4) is open van 10 tot 16.30 uur.

Handi2park: handige app

Vandaag zijn in België 458.025 personen houder van een parkeerkaart voor mensen met een handicap. Fraude met parkeerkaarten en ongeldige parkeerkaarten voor gehandicapten blijft echter een dagelijks fenomeen.

Dienstregeling 30 en 31 mei 2019

Op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 hanteren wij een aangepaste dienstregeling.

Veilig naar school fietsen én over de dode hoek leren

Basisschool Don Bosco in Drongen ligt in een drukke verkeersomgeving: een industrieterrein met af- en aanrijdende vrachtwagens, op- en afritten van de E40 en de doorgangsweg Baarledorpsstraat aan één van de ingangen van de school.