Nieuws

Gemachtigd opzichter

Als je dagelijks je kinderen afzet aan de schoolpoort, heb je ze wel al eens gezien. Gekleed in een fluohesje of -jas, met een driekleurige band rond de arm, zwaaiend met een klein verkeersbord C3 (rond wit bord met rode rand). Maak kennis met de gemachtigd opzichter of kortweg ‘GO’. Deze vrijwilligers helpen groepen voetgangers bij het oversteken. Dat kan bij een zebrapad zijn, maar ook elders.

 

CRASH-actie

Straks, om 18 uur, start het weekend zonder alcohol achter het stuur. Dit is een initiatief van de federale wegpolitie, in samenwerking met de lokale politiezones, VIAS en de gewesten. In Gent zetten we dit weekend de grote middelen in met verschillende alcoholcontroles waaronder ook een grootschalige C.R.A.S.H.-actie.

Happy New Year 2019

Op nieuwjaar zijn alle commissariaten en administratieve diensten gesloten. Maar op maandag 31 december 2018 en woensdag 2 januari 2019 zijn onze commissariaten en administratieve diensten open volgens de normale dienstregeling. De commissariaten van Ledeberg, Drongen en Oostakker en Kanaaldorpen zijn echter gesloten tot en met donderdag 3 januari 2019.

logo IG

Donderdag 27 december 2018 zijn de Gentse Flikken gestart met een Instagram-account. Na YouTube, LinkedIn, Twitter en Facebook was het nu tijd om te beginnen met Instagram. Volg jij ons al?

Cheque opbrengst neuzekesverkoop

€3.150. Zoveel leverde de neuzekesverkoop van de Gentse Flikken voor Vrienden der Blinden, ons gekozen goed doel, op. En daar zijn we héél blij mee en dankbaar! Aan alle mensen die een zakje neuzekes hebben gekocht: BEDANKT!