Nieuws

Aangifte doen? Maak een afspraak!

Ben je slachtoffer van een misdrijf? Werd je wagen beschadigd? Is je portefeuille gestolen? Aarzel dan niet om aangifte te doen. Een aangifte doen of een klacht indienen aan de balies van onze commissariaten kan enkel op afspraak.

Oplichters komen langs voor “energiescan” van de woning

We hebben de laatste dagen al een paar meldingen ontvangen van oplichters die proberen een woning binnen te geraken voor een “energiescan” van de woning die ze zogezegd doen in het kader van een onderzoek.

Uitbreiding Police-On-Web

In de huidige COVID-19 context werden de mogelijkheden om online aangifte te doen via de website Police-on-Web tijdelijk uitgebreid. Om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te verplaatsen naar het politiecommissariaat zijn sinds 1 mei zijn de feiten waarvan je op afstand aangifte kan doen via het digitaal loket (tijdelijk) verder uitgebreid. Je kan dus tijdelijk voor meer feiten aangifte doen "vanuit uw kot".
 

Gentse flikken op afspraak

Vanaf woensdag 1 juli 2020 werken we voor niet-dringende aangiftes en meldingen ook op afspraak. Dankzij een onthaal op afspraak zijn de wachttijden aan de politiebalie verleden tijd. Een afspraak maken gebeurt online, maar kan ook nog telefonisch.

Slachtoffer van geweld? Doorbreek de stilte!

Geweld is een fenomeen van alle tijden. Jammer genoeg houdt geweld of stalking niet op, zelfs niet in deze vreemde corona-tijden. Weet dat je als slachtoffer van geweld steeds bij ons terecht kan om aangifte te doen.