Nood aan diefstalpreventieadvies?

Indien je dit wenst, kan je een diefstalpreventieadviseur bij jou thuis uitnodigen voor een uitgebreid beveiligingsadvies. De diefstalpreventieadviseur controleert je volledige woning en vertelt jou wat de eventuele verbeterpunten zijn. Zijn bezoek is gratis en houdt geen verplichtingen in: je beslist zelf of je op de suggesties ingaat. Onze adviseurs zijn ook objectief: ze maken geen reclame voor bepaalde firma's en merken. Bovendien passen ze hun advies aan jouw financiële omstandigheden aan. Een inbraakveilige woning hoeft echt niet duur te zijn.

Ook bij nieuwbouw kan op basis van het plan al een eerste advies worden gegeven.

Bedrijven en KMO's kunnen er steeds terecht voor een professionele begeleiding bij het opstellen van beveiligingsplannen.

Wil je ook graag een gratis, neutraal en vrijblijvend diefstalpreventieadvies voor je woning? Maak dan een afspraak met één van de diefstalpreventieadviseurs van het Bureau Politionele Misdrijfpreventie. Dat kan iedere werkdag tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur op het nummer 09 266 65 90 of via e-mail Preventie.Gent@police.belgium.eu.

Meer info over het Bureau Politionele Misdrijfpreventie vind je op de flyer.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 09 266 61 11.