Vacature: lid informatieverwerking (Niv. C - secundair onderwijs)

"Een politiedienst zonder informatie is een blinde organisatie. Een gezond informatiebeheer is de basis voor doeltreffend politiewerk."
Daarom werft de PZ VIMA een assistent (calog niveau C) aan bij het team informatiebeheer. Het betreft een procedure van dringende werving met een voltijdse arbeidsovereenkomst van bepaalde duur (1 jaar). De procedure van dringende werving geeft mogelijkheid tot statutarisering, met verlenging voor onbepaalde duur.

Informatiebheer - (C) Federale Politie

Als medewerker van het team informatiebeheer zal je deel uitmaken van een jong, gemotiveerd en dynamisch team waarbinnen je verschillende verantwoordelijkheden zal kunnen opnemen. 

Je zal onder meer instaan voor het verwerken en het beantwoorden van inkomende vragen (zowel van andere politiediensten nationaal en internationaal, burgers en andere partners), kwaliteitscontrole uitvoeren op intern opgestelde rapporten en instaan voor de verzending ervan, het up-to-date houden van de interne informatiekanalen zoals FOCUS, het uitvoeren van screenings van personen op verzoek van interne/externe partners en ondersteuning bieden aan de andere leden van het team informatiebeheer.

Je zal de gelegenheid krijgen om jezelf te ontwikkelen door het volgen van zowel interne als externe opleidingen. 

Wens je meer te weten? Raapleeg dan de vacature op Jobpol.

Labels