Wij verhuizen !

Vanaf 3 mei 2024 sluit het kantoor in de Zennelaan definitief haar deuren. De kantoren van de politiezone Vilvoorde-Machelen bevinden zich vanaf dan in de Schaarbeeklei 198 te Vilvoorde. Ook de wijkinspecteurs van het wijkkantoor in de Parkstraat te Vilvoorde verhuizen naar de Schaarbeeklei. De hele verhuis zal een kleine impact hebben op onze dienstverlening. Voor dringende gevallen blijven we bereikbaar via het noodnummer 101. 

Nieuw politiecommissariaat in de Schaarbeeklei
  • Vanaf 3 mei dienen bezoekers zich te wenden tot de Schaarbeeklei 198 te Vilvoorde. Je kan gebruik maken van de parlofoon in dit gebouw om hulp te roepen.

  • Op 3, 4 en 5 mei zal er een beperkte dienstverlening zijn. Het zal niet mogelijk zijn om op die dagen een afspraak te boeken voor een niet-dringende aangifte of klacht. 

  • Vanaf 19 april 2024 het wijkkantoor in de Parkstraat definitief. Je bent vanaf 3 mei 2024 welkom in het nieuwe hoofdcommissariaat in de Schaarbeeklei 198 te Vilvoorde. Onze wijkinspecteurs blijven gedurende deze periode telefonisch en via e-mail bereikbaar om een afspraak te maken in één van onze andere politiekantoren of bij u thuis.

     

Labels