Beroepenvoorlichters

Het Gentse politiekorps beschikt over haar eigen promoteam (= beroepenvoorlichters).

Dit team heeft als doel om onze politiezone op de (politie)kaart te zetten. Door aanwezig te zijn op rekruteringsevenementen, infodagen, studiebeurzen, afstudeerbeurzen, enz. proberen zij jong en oud, met of zonder migratieachtergrond, warm te maken voor een job bij de Gentse politie.

De leden van het promoteam zijn allemaal vrijwilligers die werken binnen het Gentse politiekorps. Zij kennen het reilen en zeilen van onze politiezone, werken graag binnen het Gentse korps én zijn gemotiveerd om nieuwe (potentiële) personeelsleden te laten kennismaken met de Gentse flikken. Met andere woorden: het zijn de juiste mensen op de juiste plaats.

Om goed voorbereid aan jouw selectie te beginnen, is een gesprek met een lid van het promoteam een echte aanrader. De contactgegevens van de leden van ons promoteam vind je terug via deze link. Je hoeft enkel de juiste gegevens in te geven: "Lokale Politie" - "Provincie Oost-Vlaanderen" en "Politiezone 5415-Gent" en je krijgt een lijst met alle contactpersonen van de Gentse lokale politie. Elke contactpersoon heeft zijn/haar eigen talenten en behoort toe tot een specifieke dienst (vb. Wijkdienst, Interventiedienst, enz.) binnen het Gentse politiekorps.

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet om één van deze personen te contacteren. Dit kan telefonisch of door een mailtje te sturen naar de algemene mailbox start2flik@police.belgium.eu.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze jobsite www.honderdprocentflik.be of op de website www.jobpol.be.

Beroepenvoorlichters

Bij andere politiezones spreekt men eerder van 'beroepenvoorlichters'. Deze mensen vervullen dezelfde rol als de leden van het Gentse promoteam. Ook zij zijn er om mensen te begeleiden die graag bij de politie willen werken.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 09 266 61 11.